Post by fethinrerotor on Feb 5, 2022 21:33:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšit hackování drahokamů ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2 2022 version ▞▞▞
Irritating Outfit by měl vypadat tak, že Talking Tom Plus Ginger vypadá úplně strašidelně
Herní hra achha wala chahie wali wala hra hra wala hra wala
Je to docela dobré ale znám i lepší hry
Tato hra je velmi dobrá a moje 5letá sestra ji milovala 😊
Hrozně nudná hra čekala jsem víc 😔
Nelíbí se mi tato hra, chci roztočit kolo, poprvé jsem mohl zasáhnout skvělou cenu a navždy, točil jsem kolem, ale vždy nic nevyhraje.
Kak @ klaus lla2soli katppaodoaps the piratebay
Drahoušku, jaká hra je to velmi zábavná hra. Hodně štěstí všem a díky za to, že tato hra vás všechny miluje
Stále si pamatuji, že jsem to hrál, byl jsem dítě, byla to docela zábavná dobrá hra, vrátila mi vzpomínky z dětství :3
Miluji tuto hru a když jsem byl malý, rád jsem jedl polévku se zázvorem, kočka 10/10 NEJLEPŠÍ
Přidá pop-up wayyyyyyy k hodně a ot to jen zničí
Gj dobře
Super nuda, ale ne tak hrozná.
je to zvláštní aplikace
zázvor je tak velmi roztomilý, ale má tolik reklam
Je to téměř každý den, kdy moje děti hrají tuto hru každý den
Super hra, dobré ovládání, dobrá grafika, pak roztomilá kočka, děkuji, že jsi to udělal! ! Ale pokud máme plný rozsah, také pomalé stahování
Hrozná
Jeho oči jsou jako malé okénko a ten muž tě sleduje... Měl jsem tuto hru 4 měsíce, pak jsem se rozhodl mrknout na komentáře a na některá videa na YouTube a spousta videí říkala, že je tam muž pohled na zázvor 😱😱😱😱😱😱😱😱😱
Hra se nenačte. Bez úspěchu jsem odinstaloval, znovu nainstaloval a vymazal mezipaměť
Piano Fire: Edm Music & Piano Glasba gebv
Tahle hra je jako mluvit Tom
Mám rád obchod s hrami a je to opravdu zábavné a baví mě to
Talking Ginger 2 Əyləncə phuz
Talking Ginger 2 Əyləncə phuz
Je to blbý
Je to děsivé a zábavné zároveň, ale neustále mě to přivádělo ke hře, kdykoli odejdu....
Tuto aplikaci antivir AVG vyhodnocuje jako malware! Tak pozor! Je fakt, že při své činnosti dost využívá internet, který přece pro chod aplikace není nutný že? Navíc otravují reklamy...
Hra je velmi cool! Dříve jsem to hrál.
Peri papoušek je lepší
Bude existovat aplikace My Talking Ginger, prosím, udělejte to
Je to dobra hra aleas pravdu ka si to du hnet vimazat protoze v tech oci jsem bila ja ⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠
Kdyz se nudim tak to hraj
jsem první, ale myslím, že jsem viděl muže v jeho očích, když jsem hrál, tak nevím, jestli to byla moje myšlenka na ostatní hry nebo jestli to bylo skutečné, myslím, že jsem viděl muže v jeho očích, takže nevím
rád trefím zázvor, a když někoho trefíte, vyhrajete s bojovými hrami děti si hrajou se svými hračkami v čase, kdy vyprší hry, hraj si na kluka, kluk mira je holka, dospělí, nehraj si hračky, dospělí jezdí
ve hře se mi líbí to pojídání zázvoru
Jo ale je škoda že není velký dúm a tam by ses sraral o angelu gingra a toma třeba ginger by chtel jit ven s kamarady zeptal se by se angely a toma a sel by
To je teda hra jen pro novorozence:-(
Mě to vůbec nebaví,je to nuda
Moc velký ale jinak dobrý
Ahoj, možná jste můj komentář viděli už dříve a omlouvám se, pokud se mnou nesouhlasíte a že dělám hry špatně, omlouvám se a oni se jen snažili přimět lidi, aby si hru zkusili zahrát když říkají, že v jejich očích je muž, ale opravdu tam není, omlouvám se, jestli jsem vás vyděsil, a tohle je docela dobrá hra pro děti, omlouvám se 💞💞💞🌚🌝😺😸
Talking Ginger Kolik hodin
Talking Ginger 2 Szórakozás sdth
Talking Ginger 2 Szórakozás sdth
Smartphone navon
Ginter 2 je super ale máte pravdu je to pro mimina a taky pro 2 letý děti.
Jace taler má pravdu, je to příliš mnoho peněz, které musíme zaplatit, jen vás žádáme, abyste snížili svou cenu, prosím odpovězte na moji žádost, aby se děti bavily na hrách outfit7, díky nashledanou
Tato aplikace je tak úžasná a relaxační
Tak úžasná tato hra 😍
Je peknej
Dobrá 😌 Ale ta animace není tak dobrá. Není to tak zajímavé. Nudná aplikace 😒
Pokud je váš problém s reklamami, vypněte vám internet!!!
Tolik reklam, že to ani nemůžeme přehrát tolik reklam
Tohle je nuda.nemůžeš ho krmit ani koupat. mluvit s Tomem a Angelou je zábavnější.