Post by fethinrerotor on Feb 5, 2022 21:39:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ancient Planet Tower Defense Offline ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ancient Planet Tower Defense Offline IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара више све ▞▞▞
▞▞▞ Ancient Planet Tower Defense Offline 2022 version ▞▞▞
Дошао сам до нивоа 6 пре него што је куповина дијаманата (валута у игри) била неопходна за напредовање. Можете зарадити неке дијаманте у прошлим мисијама са 3 зурења. Користите те дијаманте да надоградите своје оружје. Али стопа по којој зарађујете више дијаманата је неповољна ако тражите бесплатну игру. Лепа игра иначе.
ЗЕРО АДС. Подржите програмере сјајне игре без огласа! Забавна игра. Добар изазов.
Ово постаје досадно након неког времена. Заглавио сам на свету 7, ниво 3 и био сам недељама. Јутјуб упутства су различита јер програмер нема појма. Оно што је функционисало у тим видео снимцима на јутјубу више не функционише јер је програмер постао похлепан. Уместо да игра има више нивоа, козметичке надоградње и откључавање додатног садржаја путем драгуља, она се претвара у плату за победу. Претерано су подесили касније нивое да би вас натерали да купујете драгуље ако желите да их прођете или да самељете стари садржај да бисте добили довољно драгуља. Само похлепан.
Ова игра је срање. Циљање кула је само смешно и непроменљиво. Скоро да убијеш исцелитеља и не, неко је ишао корак испред њега сада губиш јер их он лечи брже него што ти можеш да га повредиш. смеће. Престаните да тражите оцену његовог смећа. Деинсталирајте и копирајте рецензију да бисте је поново објавили када покушате да је избришете.
Забавна игра, добра графика, без реклама и може платити ако желите или не.
Леп
Игра ради добро, али ме није очарала нити мотивисала да завршим игру. Досадило ми је то.
Забавно је, али један од великих проблема који има је да нема довољно златника након што убијете велике непријатеље након обнове базе. Не можете унети велике пушке јер нема довољно златника. И без обзира колико потпуно надограђених (укупно) великих пушака имате, то не доноси довољно штете високом броју погодака оклопних непријатеља робота. Здравствене шипке се једва померају. Потрошите сав свој новац на обнављање базе у којој одлазите осећајући да је то велика превара.
Класична игра одбране торња са мало хумора.
Ancient Planet Tower Defense Offline Strategiya sjhu
Веома добра ТД игра, не исплати се победити, можете мало олакшати ако купите драгуље, али по мом мишљењу није неопходно, лепо је имати изазов. И практично нема реклама у игри
Игри недостаје природан осећај напредовања који јој је очајнички потребан. Да бисте напредовали, или плаћате или мељете драгуље да бисте добили надоградње за које често немате осећај да праве велику разлику. Одређеним непријатељима су потребни одређени торњеви да их убију и када уложите све своје новчиће у те куле, појављује се друга врста непријатеља и ви сте сјебани. Највећи проблем су ројеви непријатеља и недостатак АОЕ опција. Ако ваша игра неће бити оригинална, мора да буде забавна.
Одлична одбрана торња. Једноставна правила и захтева мало стратегије. Једина мана је узак избор кула. Успут, добра графика.
Одлична игра уништена меким платним зидом. Отприлике на половини кампање нивои постају претешки за победити без надоградње, али не добијате довољно "кристала" (зашто су то увек кристали?!) само играјући тако да морате да трошите новац. Или ми наплати игру унапред или ми не наплаћуј уопште.
Врло брзо постаје немогуће без трошења новца. Деинсталирано
Прво сам уживао у игри јер могу поштено да победим са 3 звездице, да, једну фазу/мапу је тешко завршити са 3 звездице, али у реду је онда ћу прећи на следећу фазу да освојим ове СВЕТЕ ДРАГУЉЕ, а затим надоградим своје куле да се вратим и победити 3с до претходне фазе. Затим, након што завршим те 3 или 4 мапе, 5. мапа је толико тешка да је никада нећете освојити са 3 звездице и без драгуља сте, то су достигнућа, али није било користи од њиховог постизања. Превише за игру плати за победу.
Потребно је балансирање. Осим ако не потрошите новац на надоградњу торња, имаћете тежак, ако не и немогућ задатак да завршите нивое. Чини се да је већина програмера мобилних апликација заинтересована само да музе играче за новац.
Лепа мала стратешка игра без реклама. Одлично искуство, савршено ради ван мреже.
Цоол игра и није пуна реклама.
Ажурирао сам своју рецензију од пре више од годину дана, програмере није брига што је игра забрљала. Понављајући друге рецензенте, не постоји иста област за изградњу као на верзији за ПЦ. Гиза је немогућа без одговарајућег подручја за изградњу. Ако размишљате да ово испробате, само напред ако волите игру у којој се забављате до краја и не можете да победите јер није правилно форматирана за играње на мобилном уређају.
САМО ВОЛИТЕ ОВУ ИГРЦУ ЗАИСТА ОДЛИЧНИ ПОВЕР УПС-и НЕ МОРАТЕ ЧАК ДА ПОТРОШИТЕ НОВАЦ САМО ОДЛИЧНА ЗАБАВЉИВАЧА НА МАПАМА САТИ И САТИ ИГРАЊА. ВОЛЕО САМО ДА БИ ПРАВИЛИ 2. ДЕО СА ВИШЕ НИВОА ИЛИ ГРАДИТЕЉОМ НИВОА, АЛИ ВОЛЕ ИГРЦУ.
Најбоља игра коју сам играо до сада док се не угаси Сваки пут када кренете у мисију.
Искуство је највише новца, а ипак сам потрошио нешто новца на то јер брушење драгуља може бити мука. Ту су и неки велики скокови потешкоћа и неки прилично забавни изазовни нивои. Када сам поново инсталирао игру након неког времена да сам поново стекао интересовање. Било је деморалишуће знати потрошен новац, неће ми дати почетни драгуљ. Пошто су вам ови драгуљи потребни за надоградњу, ипак осећате да тешкоћа поколеба само мало пре него што вас повремено удари у џанглије.
Lily Diary : Dress Up Game Casual ywx
Ахм, желео бих да предложим више о драгуљима да бисте надоградили следеће ствари као што је МАЦХИНЕ ГУН
Екран се одсече на преклопу галаксије на дну. Доста фаза млевења и поновног извођења не нуди много драгуља за надоградњу.
Разочаран сам овом игром јер сам потрошио свој прави новац на надоградње које нисам могао да користим, а затим сам послао имејл тиму за подршку игре да добијем мало разумевања о томе како да користим надоградње које сам купио или да решим проблем, а нисам добио одговор након првобитне е-поште коју сам послао тражећи помоћ. Ова игра и њени креатори су срање!!! Нисам могао да добијем ниво 8 јер нисам могао да користим своје надоградње и губио сам новац. Деинсталирање одмах. Хвала ни за шта тим за подршку!
Забавно, али брзо прелази у паи-то-вин.
Ancient Planet Kule Savunması Offline Strateji Oyunları ceo
Врло вероватно једна од најбољих игара за одбрану торња јер 1. без додатака 2. БЕЗ ОГЛАСА 3. Без реклама 4. Нннноооооо АаааДддсс И најбољи од савезника лични фаворит Без огласа. Одлична игра одбране торња. Добар благо Гринди систем нивелисања, али сваки каснији ниво је изазов и само кроз брушење и нивелисање ћете га победити. Такође сам споменуо да нема реклама. Само то је вредно тога.
Игра је превара, они отежавају постизање одређених нивоа. Не преузимајте ово и не трошите новац на то!!!
ПАИ 2 ПЛАИ... Врло брзо сам ударио у зид. Добро, мислим у себи, само ћу морати да самљем. Типично за ове игре. ЈОК! Не бих ни то могао. Покушао бих да постигнем претходне нивое са 3 звездице и борио бих се да чак и пређем тај ниво. Треба да промените назив ове игре у Анциент Монеи Пит.
Ancient Planet Tower Defense Offline Strategi lhrt
Ancient Planet Tower Defense Offline Strategiya sjhu
Добра идеја. Али зашто стресате играче без разлога? Уместо да можете да размишљате и правите стратегију, барем између таласа, ова игра само баца све на вас пуном брзином. Нема брзине игре, нема пауза, чак ни не може ништа да уради док је паузиран.
Ancient Planet Tower Defense Offline Estrategia rco
Потребна је опција да се не претвори сво злато у драгуље на крају нивоа. Тренутно је превише питање среће колико брзо ћете моћи да изградите рудник
Игра је била заиста забавна, све до мапе 3/3. Потрошио сам своје драгуље у игри на надоградњу торња, међутим, на мапи 3/3, на максимуму, могу да направим 2 куле - али је непријатељ толико моћан да брз да након четири дана испробавања различитих стратегија - не могу да победим, ОСИМ АКО не купим у игри Гемс. Обично немам ништа против куповине с времена на време, али чини ми се да морам да купим да бих наставио.
После 5 нивоа немам довољно надоградњи да наставим да играм. Чини се да већ морам да потрошим новац након 1 сата игре. Изгледа лепо и има добре идеје спроведене, али се заснива на трошењу новца, што га уништава. То је срамота.
Без додатних куповина веома је тешко напредовати у некој фази. Веома изазива зависност 💪
Волим то. Прошло је време и свиђају ми се опције надоградње. Добро осмишљена одбрана торња.
Тако забавно. Чини се да је тако лако започети да када постане тешко да сте већ навучени.
Веома корисно... Концепт је добар, али су могли да га побољшају. Не можете да играте следеће нивое осим ако не обришете претходне нивое са пуне 3 звездице, тако да ово чини да играте један ниво више пута, што га чини досадним и иритирајућим.
Прилично забавна игра одбране базе. Помало тражим драгуље за надоградњу ствари, али и даље забавно.
Ова игра је заиста забавна, а ја сам уложио нешто новца у њу, јер зашто да не? Међутим, данас сам добио нови телефон и поново сам се пријавио на свој Гоогле Плаи налог. Сматрам да је мој напредак потпуно нестао, али и даље пише да имам 47/48 постигнућа. Вратио сам све своје сачуване податке са претходног телефона на овај нови. Немам појма шта се дешава, и док се ово не поправи, има 1 звездицу. Дао бих 5, али ово је велика грешка
Има механику чекања која ће вас коштати драгуља да наставите да играте. Срање је кад ми је "дозвољено" да играм. Једна звезда.
добра игра, али нисам заинтересован за играње нивоа који захтевају да будем прва особа и да правим мине или другу директну штету. Из тог разлога сам заглављен и изгубио сам интересовање.
Једна од бољих ТД игара, али режим преживљавања није доступан све док не победите игру и нема никакве користи од тога. Нема даљих изазова или алтернативних начина играња, што је било веома разочаравајуће.
Временски ограничено смеће. Играте неколико рунди и онда почиње да тражи новац да би наставио да играте. Не губите време.
Игра пиштоља, али златници потребни за неку од основних конструкција се само насумично испуштају. Понекад добијете доста, други пут једва. Може бити фрустрирајуће.
Забавна игра, али морате да платите да бисте играли непрекидно или да бисте играли бесплатно, морате сачекати да "енергија" добије приступ нивоу. Ово сазнате тек након што вас замоле да оцените игру. Није импресиониран.
досадно. Неуравнотежено. Репетитиве. Промењено са 5 на 1 звездицу. ВРЛО неуравнотежено. Режим преживљавања је бесмислен јер су златници потребни за ископавање сребра и специјалног оружја сувише оскудни, превише насумични и таласи се преклапају. Прво је било забавно, али сада само досадно. Деинсталирано!
古老星球經典塔防 策略 qhs
Добра забава, потребно је још кула и нивоа.