Post by fethinrerotor on Feb 5, 2022 22:00:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ KawaiiWorld ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KawaiiWorld IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ KawaiiWorld 2022 version ▞▞▞
KawaiiWorld Arkade epi
KawaiiWorld อาร์เคด wkly
من از این بازی دست می کشم 👎چرا تبلیغات تبلیغاتی تبلیغات تبلیغاتی که می خواهند تبلیغات تبلیغاتی تبلیغات من می گویم که 7 تبلیغ به دلیل اینکه نمی توانم از تبلیغات استفاده کنم می دانیم چگونه این بازی را خسته کنیم اما متاسفم من چیزی جز این دوست ندارم و شما می توانید پوستت را عوض کن کسل کننده میشی👎👏👏
من از آن خوشم نمی آید من یک عمارت می سازم و فقط می گوید جهان نمی تواند نجات دهد و عمارت من از بین رفته است و بنابراین من یک دنیای دیگر ساختم اما می گوید شما نمی توانید یک دنیا بسازید خخ من توانایی زیادی در مورد ساخت آن عمارت داشتم. که اوه😒 من به این 1/5 میدم🙄
من عاشق این بازی هستم، اما حیوانات دیگر آنجا هستند، من فقط می توانم یک گربه و یک سگ پیدا کنم و می توانم سوار اسب شوم، اما هیچ طوطی در بازی وجود ندارد که خیلی غم انگیز باشد و من می خواهم حیوانات بیشتری را پیدا کنم که بتوانم آنها را بگیرم. سخته بهش 2 ستاره میدم🌟
من واقعا نمی توانم از غذاها استفاده کنم و چیزهای زیادی وجود دارد که نمی توانم مانند الماس استفاده کنم، اما غیر از آن بازی شگفت انگیز
عالی بود❤❤❤
این بازی مشکلی نداره ولی وقتی میخوام چیزی رو بشکنم خراب نمیشه و همه چی صورتیه چرا ؟؟؟ این واقعا ماین کرافت است
بهترین بازی دنیا
عالی ولی یه دفه مقابلش عوض شد
همه چیز در این بازی عالی است، اما سطل های مایع مانند گدازه و آب مانند هرگز پایان نمی یابد و بخش لباس، غذا و قیچی را نمی توان استفاده کرد، به علاوه موارد اضافی وجود دارد.
بازی خوبی است، اما من از شما می خواهم چیزی در مورد این برنامه ADS اصلاح کنید، آنها بسیار آزار دهنده هستند. هر 5 ثانیه یک بار THE ADS POP OUT را بازی می کنید و من باید این بازی را مجدداً راه اندازی کنم زیرا پس از پایان آگهی بازی شروع به تاخیر کرد و وقفه تجاری بسیار آزاردهنده است، بسیار آزاردهنده است، شما نیازی به استراحت ندارید. گاهی اوقات، پس از اتمام یک تبلیغ، 10 ثانیه بعد ناگهان یک وقفه تبلیغاتی رخ می دهد، لطفاً این بازی را اصلاح کنید، اگر آن را درست کنید، من به آن 5 ستاره می دهم.
من به 4 ستاره امتیاز می دهم زیرا من واقعاً این بازی را دوست دارم اما چرا فانوس وجود ندارد؟ من در این Minecraft یک خانه 24 می سازم و آن را بسیار دوست دارم زیرا بسیار زیبا و پر رنگ است. خداحافظ🥰
این برنامه برای گسترش خلاقیت شما عالی است. اما چیزی که من را ناامید می کند این است که در حال کاوش و جستجوی روستاهای دیگری هستم که از دست داده ام. مثل اینکه نمی توانم به اولین خانه ای که ساختم برگردم. اگرچه یکی دیگر را ساختم، اما هنوز احساس ناامیدی می کند و احساس متفاوتی دارد. امیدوارم نقشه ای وجود داشته باشد که بتوانید روی آن کلیک کنید و بتوانید به مکان خاصی برگردید و کلیک کنید. لطفا کاری برای حل این مشکل انجام دهید. ویرایش: از خستگی دوباره برنامه را دانلود کردم، امیدوارم مبلمان بیشتری وجود داشته باشد. برنامه خوب است.
الی
همچنان روی من یخ می زند و همچنین گاهی اوقات نمی توانم به اطراف نگاه کنم و بدترین اشکال را دارد، تبلیغات زیادی نیز دارد، اما من به آن دو ستاره می دهم زیرا زیبا است و همچنین من را به طور تصادفی به منوی اصلی برمی گرداند تا -.-
ای خدا شیش ساعت داره نصب میشه
KawaiiWorld อาร์เคด wkly
خیلییییی عالی💝💝💝 البته هر کی نظر خودشو داره. باید نصب کنید تا بفهمید خوبه یا نه به نظر من که عالییییی😍😍😍 اونایی که خوششون نیومده فحش ندن🙂
سلام برای همین یک ستاره دادم چون هنوز بازی نکردم و تازه نصب کردم
خیلی خیلی بده 😡
این را دانلود نکنید بلوک ها ممکن است زیبا به نظر برسند اما اوباش ترسناک و عجیب به نظر می رسند. قبلاً، وقتی سعی کردم به دنیای خود بپیوندم، مکاننما و موارد نشان داده نمیشوند، به وضوح غیرقابل نفوذ است. من سعی کردم حافظه پنهان را پاک کنم، فکر می کنم مکان نما نشان داده می شود. اما نشد
من این بازی را دوست دارم، اما چیزی وجود دارد که خیلی از آن متنفرم. 1. اضافه می کند* آزاردهنده است. 2 دکمه ای که نام more* را می گذارد بسیار آزاردهنده است هر بار که می خواهم دکمه ای را فشار دهم و به طور تصادفی دکمه را فشار می دهید آیا می توانید آن را اصلاح کنید؟
من عاشق این برنامه هستم که استفاده از آن بسیار زیبا و آسان است! این اساسا یک مد برای Minecraft است. اما ای کاش همه اوباش و چیزهای جدید را اضافه می کردند.
گوگولی هست باحاله کلا دخترونس کریپر و زامبی ها باحال شدن و نازن👍🏻😅😊
من این بازی را خیلی دوست داشتم اما موارد اضافه شده زیادی وجود دارد اما من واقعاً آن را خیلی دوست دارم که در این بازی افراد زیادی را هک کردم من خانه های زیادی در آن ساخته بودم و دوستم sha meer shah نیز این بازی را بازی می کند و من یک دختر هستم من در این بازی دنیاهای زیادی داشتم 🎮 به دیگران هم توصیه می کنم آن را دانلود کنند
KawaiiWorld อาร์เคด uhf
خوب دلیل اینکه من به آن 3 ستاره دادم این است که به دلیل تبلیغ است و همچنین می توانید از تبلیغ استفاده کنید 😅 من واقعا بازی را دوست دارم.🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍
خوب من به این بازی 2 ستاره می دهم چون بدون وای فای خیلی خوب کار نمی کند سعی می کنم پرواز کنم اما کار نمی کند باعث می شود بازی را نصب نکنم خوب کار نمی کند !!!! بنابراین باید آن را نصب کنم، به شما می گویم که هر وقت سعی کردم این بازی را بدون وای فای بازی کنم، شروع به اشتباه می کند، من در مورد شما نمی دانم. اما آیا به آن 3 ستاره بدهم؟😧
خیلی بده😤😤😑😑 وقتی سوار اسب میشد: بزور میومد پایین. وقتی میزدم رو اون دکمه ی پرواز: ی بار کامل از بازی میپرید بیرون. وقتی میخواستم خونه بسازم: آجرا رو ده بار میزدم رو اون قسمتی که میخوام بزارمش بعد که میومد اونجا وای میستاد میگفت آجرات تموم شده. و کلاً بازی مزخرفی.
من این بازی را دوست دارم، اما مشکل اینجاست که تبلیغات بسیار زیاد است و آزاردهنده است لطفاً تبلیغات را حذف کنید یا ممکن است خیلی بد باشد، لطفاً آن را خوب کنید
KawaiiWorld Arkádové btws
خوب راستش را بخواهید این بازی اصلاً خیلی بامزه است، شما می توانید همه چیز را با طرح های زیبا ایجاد کنید و من اکنون 3 هفته است که او را بازی کرده ام. من عاشق گرافیک هستم اما من فقط 2 شکایت دارم. شماره 1: تبلیغات بسیار زیادی دارد و گاهی اوقات من را عصبانی می کند، زیرا حتی من تقریباً با بیلدهایم تبلیغات را از جایی بیرون می زنم. شماره 2: آیا می توانیم آواتارها را تغییر دهیم؟ خیلی باحاله اگه بتونی اگر بتوانید آن را درست کنید، به آن 5 ستاره می دهم، ممنون از ساخت این بازی
به همین دلیل است که من به آن 2 ستاره می دهم تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد و لطفاً آن را برطرف کنید من قصد داشتم یک فروشگاه مواد غذایی بسازم و خیلی آزاردهنده است لطفاً آن را درست کنید و ...
لطفاً بگین آب داره یا نه
وقتی داشتم این بازی را بازی می کردم خیلی دوستش داشتم اما چند دقیقه بعد اخراج شدم و همچنین تبلیغات زیادی ظاهر می شود آزاردهنده است قول می دهم به این بازی 5 ستاره می دهم فقط لطفا مشکل را حل کنید
عالی خیلی خوب بود .
اول از همه، باید اعتراف کنم که من به ندرت برنامهها را مرور میکنم یا حتی به برنامهها امتیاز میدهم، بنابراین این واقعیت که برای نوشتن این برنامه وقت میگذارم، خودش صحبت میکند. این قطعاً یکی از بازیهای مورد علاقه من است و باید ساعتها را صرف بازی کردن آن کرده باشم، اما اخیراً مشکلاتی وجود داشته است. من میتوانم بازی را باز کنم، و حتی میتوانم برای چند دقیقه بازی کنم، اما به محض اینکه تبلیغی ظاهر شد، به من اجازه نمیدهد بازی را از سر بگیرم. باید برنامه را ببندم و دوباره باز کنم. این یک هفته یا بیشتر ادامه دارد. به 4 ستاره امتیاز می دهد.
برای من داره نصب میشه ولی نمیدونم خوبه یا نه ولی بقیه میگن خوبه
من عاشق این بازی هستم اما تبلیغات زیادی دارد. من. صبح. تبلیغ 3 ستاره
من این بازی را دوست دارم اما این بازی افزودنی هایی دارد اما برای من خوب است و این بازی را مانند Minecraft من بسیار سرگرم کننده دانلود کنید!🙏🙏🙏🙏🙏😇😇
من برنامه را دوست دارم اما .... من از تبلیغات FORKING متنفرم .... لازم نیست که منظورم این باشد که فقط می خواهم از تبلیغات استفاده کنم و خوب می شوم خوب؟ چون اگر ندید، این برنامه را با تبلیغات زیاد گزارش خواهم کرد. ساخته شده توسط ㅓㅐㅗㅜ
عاشقشم! حتی با وجود مواردی که اضافه شده است، اما من هنوز این بازی را دوست دارم، به آن امتیاز 5 می دهم، زیرا آن را دوست دارم و می توانم یک خانه زیبا از بلوک های زیبا بسازم!
من از این بازی خوشم می آید و باعث می شود این بازی بسیار خوبی باشد، اما از آن متنفرم وقتی تبلیغات زیادی دارد
اه بعد از بازی ترین است که من کردم من یک س
باز نمیس ریدم توش نصب کنید
KawaiiWorld Arkádové btws
بازی خوب است من اینها را دوست دارم اما 3 شکایت دارم که 1. من در این بازی یک دنیای بقا درست می کنم اما نمی توانم درست حرکت کنم. 2. تبلیغات زیادی در 5-7 دقیقه وجود دارد 3. بازی خیلی عقب افتاده است. لطفا این مشکلات را برطرف کنید
Hollywood Story®: Fashion Star சாகசம் kfa
خیلی باحاله ولی تبلیغات رو خاموش کن من خیلی ازش متنفرم لطفا لطفا خاموشش کن!!!!!
این بازی جالب است به خصوص من عاشق رنگ صورتی و چیزهای دیگر هستم! آنها واقعا زیبا و شگفت انگیز هستند. بنابراین، من به آن 5 ستاره می دهم 😀
هنوز نصب نشد ولی خیلی اینترنت میخواد حاا اشکال نداره ولی اگه بعدش بگه برای بازی کردن اینترنت بدم بخداناراحت میشم🙏🙏🙏
من این بازی را دوست دارم، اما وقتی روز بعد آمدم بازی کنم، درست مثل گلچ نمی آید، در حال بارگذاری است و سپس صفحه سیاه آمد، همیشه تکرار می شود
😘😍🥰😊😊
میشه یکی توضیح بده چیکار کنم؟؟؟
بازی عالی یییییییییییییییییه نصبش کنید😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😍😍😍😍😍