Post by puddkerslibargui on Feb 5, 2022 22:57:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Staff! - Job Game | Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Staff! - Job Game | Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar primogemleri artırır ▞▞▞
▞▞▞ Staff! - Job Game | Simulator 2022 version ▞▞▞
oyun dondu puuuuuuu
çok güzel bir oyun👌
Staff! - Job Game | Simulator Simulacijske igre ozu
Bu oyuna tam yıldız vermiyorum çünkü karakterim bir seviyede kalıyor ve geçemiyorum.
Harika bir deneyim ile benim için eşsiz bir deneyim.
Bu gerçekten eğlenceli bir oyun, her zaman oynuyorum ama oyunla ilgili nefret ettiğim tek şey, sadece bir erkek olarak oynayabilmeniz ve sahip olabileceğiniz tek evcil hayvanın bir kedi olması.Bunun adil olduğunu düşünmüyorum ama bunun dışında gerçekten eğlenceli bir oyun
Oyun çok kötü yüklenmiyor deli oldum 😡😠
Staff! - Job Game | Simulator 模擬 zzpz
Çok zor n11tel bölümü yapılmak
Bu kadar çok reklam olmasaydı 5 yıldız verirdim! Solda ve sağda reklamlar var! Bunun yanında eğlenceli bir oyun.
Oyum gerçekten çok güzel
Staff! - Job Game | Simulator Simulasyon mmc
Google'ın ücretsiz hizmeti, Türkçe ile 100'den fazla dil arasında anında kelime, ifade, web sayfası çevirisi yapabilir.
Staff! - Job Game | Simulator ব্যাজ fypy
Bu oyun SADECE neredeyse OTOMATİK bulmacalar ve bu oyunun başlangıcı ve bitişi arasında yaklaşık 20 REKLAM... ...oyunları sevmiyorsanız mümkün olan tek şey sonsuz, kalıcı taşlamadır, KURMAYIN
Oyun oldukça iyi AMA satın alabileceğiniz her şey YOL çok pahalı, en az 2 reklam izlemeden bir şey satın alamazsınız.
İyi oyun ve eğlenceli. Konsepti seviyorum. Ancak bir sonraki seviyeye geçmek için sizi reklamları izlemeye zorlar. Ayrıca, ev geliştirme maliyetine karşı kazanılan paralar, reklamları izlemediğiniz sürece, evi yenilemek için sonsuza kadar sürecektir.
Staff! - Gioco di Simulazione Simulazione mgx
Arkasındaki fikir eğlenceli ama seviyeleri süper kolay, bu da eğlenceyi dışarı çıkarıyor.
Sürekli reklamlar ve oyun beni öğreticileri tekrar izlemeye zorluyor, oyuna girdiğimde bile gerçekten zevk almamı engelliyor. Yine de oyunda ortalığı karıştırmak eğlenceli.
Job Game Hile Apk Kullanımı. Staff! - Job Game hileli apk'da paranız harcama yaptıkça azalmak yerine artacaktır.
Çok şirin bir oyun. Ama çıkış düğmesi yok bunu düzeltin
Oyuna zar zor başladığım ve oyundaki içeriğin çoğunu bilmediğim için 3 yıldız verdim ama şu ana kadar oyun harika! Bir hikayesi olduğu için diğer oyunlardan sıyrılıyor.
Uzun sürüyor ama eğlenceli
Abi güzel bi aradan sonra sıkıyo çünkü hep aynına benzer yapıyon ve para kasa kadar sıkılıyom
Çok güzel ama 4. seviyede takılıp kaldım ve devam edemiyorum, lütfen bana merdivenleri nasıl açacağımı söyle, sürekli evini yükselt ve diğer bölgelerin kilidini açmak için görevleri tamamla diyor ve görevlerim bitti lütfen bana yardım et yoksa yapacağım silin
kötü
Oyunun kendisi güzel, biraz eğlenceli ama özel bir şey yok ve ne kadar az kazandığınıza göre bazı fiyatlar gerçekten yüksek. Ayrıca ilk başladığımda bana reklam vermemesi gereken özel bir ürün aldım ve kesinlikle işe yaramadı. Tabii ki satın almayı da geri yüklememe izin vermeyecek.
Oyun gerçekten çok güzel ama tek bir sorun var oyundaki eşyaları kullanamıyoruz 1.isteğim: binelim ve başka cerrahi gid elim 2.: beğenilecek olsun ve onları davet edip parti yapabilelim 3.oyun içi olması bu olacakla oyniyalim. çok sevinirim.❣️🤡🤩❌❌
Oyunu seviyorum ama oyunu hiç oynayamıyorum gibi görünüyor 45. günde takılıyorum her bastığımda siyah ekranda kalıyorum düzeltirseniz çok makbule geçer
Bu oyunu çok seviyorum çünkü süper eğlenceli ama birçok şey mantıklı gelmediği için sadece 5 yıldız verdim Ve ayrıca bu oyunda aptalca miktarda reklam var Ve bunun üzerine bana 5 yıldız vermemi söyledi çünkü oyunu yapmaları gerekiyor
Böyle veriyim çünkü arabayla 5 gizemiyiz ama o olsa hakkedersiniz.
Oyun çok güzel olmuş ama her şey çok pahalı onun için bir yıldız kırm
Bence çok güzel Diyalog var ve onun gözünden bakıyor yani çok güzel öneriyorum
Farm Land: Farming Life Game - Apk AMP
Bir eklentide duvarlara çarptığını gördüm ama oyunda hayır bunların hiçbirini yapmıyorsun
Oyun çokkkkkkkkk güzel bir şey herkesi indirmesini isterim. çünkü çok güzel
Oyuna bayıldım benim için çok güzel bir oyun ve herkesi doldurmasını tercih ederim.
Oyun çok kötü yüklenmiyor normal de çok güzel.
Tamam güzel oyun ama eşimin de çalışmasını öneririm
rastgele salaksınız ne ya:/
Minecraft Pelihalli ukc
İlginç bir önermeye sahip harika bir oyun, ancak reklam üstüne reklam, çünkü hiçbir şeye paranız yetmiyor ve yeterince oyun içi para kazanmanın tek yolu reklamları izlemek. Gerçekten berbat, kaldırıyorum.
Bu oyun harika ama dolar işareti bize zaman kaybı olduğu için 3 yıldız vereceğim ve çok fazla reklamı olmadığı için 3 verdim.