Post by puddkerslibargui on Feb 5, 2022 23:03:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitten Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitten Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib rohkem kalliskive ▞▞▞
▞▞▞ Kitten Match 2022 version ▞▞▞
Kitten Match on lõbus lõõgastav mäng ja ma armastan seda. Eriti meeldib mulle The Cat's, sest nad on nii lõbusad, eriti meeldib mulle mäng ise, see on nii lõbus. Täname teid Kitten Match Sherri Lawrence'i loomise eest
Armusin sellesse mängu kohe pärast selle alustamist! Nüüd mängin seda mitu korda päevas. Kassipojad on NII armsad ja mulle meeldib, et mul on tubades värvide valik. Ma ei suuda piisavalt öelda, kuidas see mäng mulle meeldib ja soovitan seda kõigile😁
See on tõesti hea mäng, kuid kahjuks, kui proovin teatud preemiate nimel videot mängida, siis see mängib, kuid kui video lõppeb, on see lihtsalt must ekraan ja preemiaid ei anta, ei lase see mul ka Facebooki sisse logida, see pole minu ühendus kuna see töötab ideaalselt ja see ei ole minu telefon, nii selgelt probleem teie lõpus
Mul on selle mänguga probleeme olnud alates 2021. aasta maist, mu internet on väga stabiilne, kuid tundub, et mäng ei tunne seda ära. Olen olnud kassispaas ummikus alates juulist 2021. Mäng ei laadi alla ega ava salongi ega tube. PALUN AIDAKE!! KITSID ON NÄLGED JA JANUD!!
Nagu enamik mänge, algas ka see lõbus ja lihtne. Aja möödudes võidi elusid ühel tasandil ära kasutada, mis jättis teile võimaluse oodata uute elude teket või kasutada uute elude ostmiseks münte. Iga väljakutse teenib ühe punkti, enamiku kaunistamiseks on vaja 2 punkti. Perioodilised kingitused tasemete või ülesannete saavutamiseks olid minimaalsed. Kui võimendused saavad otsa ja teil on üks liigutus, mis lahendaks väljakutse, vajate jätkamiseks 900 münti. Ma kustutan selle rakenduse
See mäng tekitab sõltuvust. Pärast minu viimast selle värskendust jääb see maha ja hangub palju. Ei ole rahul
Kitten Match Hjernegymnastik vsc
Ei mingit selgitust, kuidas seda mängu mängida. Lõpetan pidevalt lühikesi punkte ja ei saa aru, miks???
See oli väga lõbus mäng ja ma naudin ka seda mängu!!! proovige seda mängu
Proovin värskendusi teha ja kui see on tehtud ja kui lähete mängima, käsib see uuesti värskendada.
Mängisin 3 päeva huvitavalt, aga.. pole isegi tasumist väärt, et jätkamine pane sind müntide eest maksma. Ei tasu proovida..
Rakendus on nii lahe! See on tõesti minu lemmik. Soovitan seda inimestele, kellel on päriselus ja mängudes kassid (redigeeri) Olgu, see mäng on päris lahe! Ma tõesti soovitan seda mängu mängida, kui teil on ärevus!
Vajab veidi täiustamist, eriti kassipoja toidu jaoks ja mille täitmiseks vajate Interneti-ühendust.
SEE MÄNG ON TEGELIKULT LAHE JA ARMAS, mulle meeldib see nii jumalik ja mul on väga lõbus! Täname, et selle mängu tegite! Btw olen kassisõbrad
Armas mäng ja seda oli lõbus mängida, kuid see ei vii kunagi piisavalt lähedale, et isegi mõelda võidetud raha väljavõtmisele! Veel üks B.S. rakendus
Nii armas! Siiani on väga lõbus olnud. Aitäh selle mängu tegemise eest. Minu ainsad kaebused on siiani järgmised: mõned tasemed on keerulised ilma võimendajaid ja muid asju kasutamata... ja muidugi tuleb lõpuks maksta, et saaksite taseme ületada, kuid see on probleem kõigi matši tüüpi mängude puhul.....I soovin, et saaksin endale alati lubada Google'i mängukaarte ja ruumi selliste mängude jaoks.
See mäng on armas ja naljakas 🥺✨
Armastan seda mängu, aga kui see ütleb, et mul on väga raske värskendada, proovin värskendada, kuid see ei tee seda. Ei saa praegu üldse mängida, kuna see käsib mul üles laadida, kuid värskendus ei tööta.
See on hea ja sa peaksid ka käigud eemaldama? sest see võib olla raskem. hõlbustada ka eeva saamist.
MIRRI🐱🐈zooooo
Ainus põhjus, miks tulemus ei ole kõrgem, on see, et olen sunnitud iga värskenduse korral desinstallima ja uuesti installima. Siis sunnitud mäng viima mind tagasi sinna, kus ma olin.
Ma armastan mängu ja kõike muud, kuid see pani mind vabanema muudest asjadest, mida mulle meeldis mängida. Palun paranda see.🐱
Mulle meeldib see mäng. See on armas... Probleem, mis mul tekkis, on siis, kui tegin täna värskenduse. Mul pole praegu häält 😿
Ma olen seda mängu nautinud, kuid alates eilsest, kui proovisin toitu nõuda, käib hiir ümber kassipoja pea ja ütleb siis järsku, et mul pole ühendus ja mul pole internetti, et toitu hankida ja ühendust kontrollida. Olen 100% Internetiga ühendatud ja võin isegi edasi mängida ilma selle veateateta – see ilmub ainult siis, kui proovite nõuda toitu või lisada münte. Abi!
Ma armastan nende mängu, ma lihtsalt tunnen, et mõned tasemed on rasked ja nende läbimine võtab aega
Nii nunnu
Hungry Dragon Arcade qzt
Ta ütleb pidevalt, et värskenda, kuid see ei lase mul???
Minu keskmine köögilett ei muuda värvi olenemata sellest, kus ma sellele vajutan, noolt ei kuvata, palun aidake
Ei ole väga väljakutsuv. Hea mäng lastele
Mulle meeldib mäng. Mulle lihtsalt ei meeldi, kuidas ühe asja saamiseks peab saama nii palju tähti.
Kuna see mäng on värskendatud, ei saa ma enam seda mängu mängida, olen väga nördinud, kuna mulle meeldis seda mängida, põhjus on selles, et see ei laadi tube, mida ma ümber kujundasin ja ma ei saa minna kahte teise tuppa, 2 toita oma kasse või riideid vahetama. See ütleb pidevalt, et loo Interneti-ühendus, mu telefon on liiga ühendatud, palun sorteeri see või ma kustutan selle jäädavalt
Minu lapsele meeldib see mäng! Kassipojad on imearmsad ja rõivad lihtsalt lisavad sellele. Graafika on imeline.
Mulle meeldib see mäng, kuid tasemed on liiga rasked ja preemiaks pole piisavalt münte
Kassipojad on armsad, toad annavad mõnusaid valikuid, graafika on hea ja seebiooperiloo võib soovi korral vahele jätta. Mäng on aga muutunud. Pole kindel, kas see on uue juhtimise all või tõusin lihtsalt liiga kõrgele (1350+), kuid ma ei saa enam edasi liikuda. Muudatused, nagu raketid, mis tabavad pidevalt ühte kohta, ei ole enam kasulikud. See on muutunud frustreerivaks. Sellegipoolest on selle hetkeni lihtne viis tärni. Mulle on mängimine väga meeldinud, kuid ma ei ole teie tavalises kolmemängulises mängus hea, mis sellest on saanud.
See on alguses lõbus mäng. Lihtne tõusta tasemeni, kuni jõuate umbes 150. tasemele. See on siis, kui teil saavad energiaallikad otsa ja nad tahavad, et te neid ostaksite. Ma ei kuluta oma raha tasuta mängudele, mida mängin, et lõbutseda ja stressi leevendada ... jõudsin 157. tasemele (raske) ja olen ummikus ... ma ei vaja mängimisega kaasnevat stressi 5 minutit ja oodake tunde, et seda uuesti teha .... Graafika on suurepärane ja kassipojad on armsad ... Olen jõudnud oma finišisse.
Mängu nautides on kolmas matš praegu väljakutseid pakkuv.
Nüüd tipptasemel 2101 ja tavaline mäng on lukustatud, on ilmne, et ma armastan seda mängu! Oleks tore kanda kõik teenitud pommid, lõhkajad jne järgmisele lauale! meie meeskond nõuab teatud tüüpi märguandeid, kui meie liikmed kommenteerivad või saadavad vestlusi! Kas see on võimalik? sobib suurepäraselt meeskonnamänguks ja moraaliks.
Kokkuvõttes ütleksin, et see on seni parim match3 mäng. Sellel mängul on aga suur potentsiaal teid frustreerida. Mängu laadimise ajal juhtus palju krahhe. Olen tasemel 1642 ja tasemed lähevad nii kõvaks, et sageli kulub selle läbimiseks mitu päeva ja/või tonni võimendusi. Samuti näib iga kord, kui võimendid on aktiveeritud, justkui mäng annab teile sihilikult näruseid kombinatsioone, nii et te ei saa korduvaid võimendeid luua ega kasutada ning läbimiseks peate ostma korduspakette. Väga ihne ka auhindadega.
Okei mäng, aga kasside söödaekraanile minnes ei saa te mängu Play juurde tagasi minna ilma mängust väljumata ja tagasi sisenemata
See on lõbus ja armas, kuid hüpikakende arv on naeruväärne.
see on absoluutselt geniaalne, mulle meeldivad kõik kassid ja armastan leviile, välja arvatud rasked
Väga kena eeldus. Saate teada, kuidas kasside eest hoolitseda, ja see on hea. Reklaame pole. Suurepärane mäng
Kustutasin selle mängu esimest korda. Kuid mulle meeldisid kassipojad, nii et ma eemaldasin oma negatiivse arvustuse ja proovisin teist korda ning liitusin isegi meeskonnaga. Pärast 4 päeva samal tasemel, olles proovinud PALJU võimenduskombinatsioone, kustutan selle viimast korda uuesti. Armastan kassipoegi, aga muidu on see lihtsalt igav matš 3, mis muutub aina raskemaks ja raskemaks ning sunnib teid ostma võimendusi, mis võivad töötada või mitte. Kui Wooga oleks olnud arendaja, oleks see võinud olla suurepärane mäng ja ma oleksin hea meelega maksnud.
MULLE ARMASTAN, et olen kasside ja koertega inimene, nii et mulle meeldivad rakendused, mis sisaldavad ka koeri ja kasse, SUUR TÄNAN, ET TEID SELLE RAKENDUSE HÄMMASTUKS TEHA. 10/10 SOOVITAKS.
Mulle meeldib see mäng, kui teil pole sõpru ega midagi, mida saaksite seda mängu mängida. Ma laadisin selle selle seadmesse ja tahvelarvutisse kaks korda alla