Post by aronflorgoogchi on Mar 6, 2022 9:25:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Random Dice: Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Random Dice: Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови неограничених кристала ▞▞▞
▞▞▞ Random Dice: Wars 2022 version ▞▞▞
Волим прво РД издање, али сам се заљубио и у ово.. добри програмери.. долази још играча.. радо препоручујем ову игру својим пријатељима..
Random Dice: Wars Strategie lzc
Заправо није лоше. Игре су забавне када дођете до њих и помало су узбудљиве. Такође се не исплати победити што је лепо
Свиђа ми се ова игра. То је сличан приступ насумичној одбрани коцкицама са неколико обрта. Мој главни проблем је када играм против других играча са другог краја света... Долази до драстичног пада броја кадрова до тачке када вам игра не дозвољава да призовете/надоградите било шта, пролазећи кроз 30 таласа са било којим играчем урадити било шта. Надамо се да постоји опција за играње у вашем региону при следећем ажурирању.
Pet Run - Puppy Dog Game Action fljm
Игра се не ажурира након последњег ажурирања. Не могу да играм
Random Dice: Wars কৌশল fbam
Престаните да нас ажурирате 24 сата пре него што ажурирање буде доступно. Трећи пут је смањен на две звездице и назад на 3 ради бржег ажурирања. Гоид јов ће вас можда пребацити на 4 следеће ажурирање. Наставите тако добро, одлична игра.
Постоји грешка НХН АппГуард Алерт. Могу да играм игру након најновијег ажурирања. Желео бих да наставим да играм ову игру ако се може поправити.
Имао сам проблем, оставио сам коментар.. Одговор је примљен и ажурирано је за апликацију истог дана.
Апсолутно најбоља игра у стилу насумичних коцкица коју сам икад играо ову ме заправо држи ангажованим и има више стратегије тако што чека да прођу таласи пре бацања коцкица да вас Богови РНД мрште намрште. Плус одлична графика и звук.
Волим ову игру. То је као насумична коцка, али боље.Два палца горе
Свиђа ми се игра, али нисам велики за игре само за ПвП.
Игра је заиста забавна, али слузаве коцкице су смешне. Не можете победити ако се користи. 3 слузи против 25 миниона је непоштено. Не можете победити. Кажем да га уклоните или промените штету која му је нанета. Заиста не можете победити.
Не може се играти због неуспешног ажурирања. Деинсталиран и поново инсталиран. Исти проблем. Недовољно простора или лоша мрежна веза била је грешка за коју је игра тражила. И једно и друго је шала јер сам преузео и инсталирао без проблема. Остало је преко 400 ГБ слободног простора на интерној меморији телефона. Такође не успева да се ажурира на истом проценту. Јако тужно.
Искрено, невероватна игра, осим што се плаћа за победу, део који се и даље може победити без плаћања, невероватно је, видим да ће постати огромна игра у будућности, и имам идеју, можете ли да додате кланове и систем пријатеља у апликацију, и можда нови модови попут 3в3 или огледало меча где оба играча имају исте коцкице за коришћење? Хвала што сте одвојили време да ово прочитате, и надам се да ће ова игра постати већа јер волим да видим нове коцкице, хвала.
За игру је потребно доста посла у равнотежи. Неки умру су једноставно превише оп. Бити у могућности да извадите своје коцкице само зато што се појављују (гледајући вас „коцкице за лизалице“)
Скоро платите до лвл, лепе коцкице је немогуће добити
Прво сам мислио да је тимски режим пвц, али онда сам срео неког само АФК током битке. Можете ли да се носите са оваквим играчем? То је стварно одвратно. Уреди: игра је сломљена док играм тимски режим. Осим тога, бојно поље је мало мало, понекад око 20 рунди, више не можете спојити или призвати коцкице.
Игра је била у реду када је изашла прва утакмица. Онда су вам одузели кључну зараду када изгубите 2в2 битке. Сада је немогуће зарадити кључеве и отворити сандуке. Због тога сам престао да играм. Олакшајте отварање сандука.
Ах, опонашајте коцкице... Бескорисно у одбрани коцкицама и овде; Не разумем поенту тога, свака друга коцкица ради за далеко бољу замену од ове коцке. Губите коцкице за нешто што чак ни не даје ништа што би помогло на кратак/дуго рок! Не баца чак ни надограђене коцкице са којима сте се спојили; укратко Не користите љубичасте мимичке коцкице идите на легендарну или ону која се временом надограђује. Пс учините ваш интерфејс за повратне информације лакшим за кориснике и смањите цену
Ова игра је добра, али не могу да се придружим бц-у. Морам да преузмем податке игре јесам, али пише да немам довољно простора за складиштење, али имам или немам интернет вештица и ја имам, молим те поправи ово и даћу 5 звездица плус ако се не поправи изгубићу свој легендарни сандук! А ако га изгубим, даћу му 1 звездицу
Тешко је доћи до злата
НЕ БРИШИ МОЈУ РЕЦЕНЗИЈУ ВИШЕ. Добра игра, али јој је потребна опција извештаја за $@%$#@$ који не раде ништа. Бориш се сам против 2 момка, док твој савезник нема ништа и има 5к СП.
Ово је одлично, дефинитивно има простора за раст. Чини се да не могу да прођем Мисију 1-9, чак и након што добијете коцку на 4 поена, а нисам сигуран шта би још могло да значи „ПОПУСТИ коцку 3 пута у једној игри“. Уреди: схватио сам. Не ради се о спајању појединачних коцкица, већ о нивелирању свих коцкица једне врсте.
П2в? Без садржаја? 1в1 тимски пријатељски нема предности? Нема довољно начина да зарадите бесплатне коцкице.
Молимо вас да додате глобални оквир за ћаскање за дељење савета овој игрици. И такође додајте цех као што је борба против шефа са сјајним предметима. Хвала и добар посао!
То је забавна игра, али ако из било ког разлога одлучите да гледате рекламу (дају вам неколико добрих разлога), ФПС у кругу пада испод 10. Не отежавајте ми да водим ваш крајњи резултат. Поправи ово.
као прави Гача, не постоји систем награђивања за људе који улажу новац у игру. потрошите 50$ и нећете добити легондаре или чак ни близу онога што вам је потребно да наставите да играте. игра се ослања само на 2 коцкице. ако их не повучете, не можете имати добре шансе за победу. за сада. игра треба много да се побољша. атм веома нестабилан
Свиђа ми се, али када желите више кључева помоћу додавања на крају битке 2 на 2, понекад се руши, то је веома неугодно, али волим вашу игру, наставите да је ажурирате
Волим ову игру, мислим да је боља од оригиналних насумичних коцкица. Било би кул имати таблу лидера штете на крају битака 2 на 2 са рашчлањивањем које коцкице су направиле највећу штету за сваког играча.
Наставите да играте до 10. нивоа, схватићете да је то дефинитивно игра са две победе.
Игре се плаћају за победу. Можете бити истог ранга као и други, али када плаћају коцкице попут легендарних, немогуће је чак и играти. Не можете напредовати ако не платите новац.
Ова игра ме је заправо навукла на зависност, за разлику од океана нежељене поште и новца. 7/10 би препоручио Моје једине жалбе су: 1. Усклађивање може бити лоше 2. 2 на 2, обе стране не би требало да се смењују, требало би да обе призову коцкице у исто време 3. Гринд је спор, мабие додајте још награда
Ова игра би била сјајна, али стварна игра јако заостаје и мој телефон је потпуно нов.
Ова игра је сјајна и кул
Од мале количине коју сам играо, веома је забавна, врло слична основној игри, али исто тако као и да основна игра има доста плате за освајање аспеката
Играо сам оригиналну Рандом Дице када је објављен. Ово је иста ствар са другачијим схватањем стварне борбе. Топло се препоручује да га испробате!
Такође постоји проблем где ће у 2в2 мој саиграч сложити своје коцкице за призивање које ће завршити губитком. Могу да видим шта је радио он буквално има 14 коцкица за призивање које слаже ако нисте одмах реаговали на ове саиграче, могао бих да помислим само брисање је глупо када је 2в2 као 1 играч и аи ВС 2 играча такође много Азијата као што сам ја плаћају за победу. Поново сам играо 2в2 када су моји непријатељи имали 2 легенде док он овде има добре коцкице док се моји саиграчи ослањају на слагање коцке