Post by aronflorgoogchi on Mar 6, 2022 9:34:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking My Story: főzési játék ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking My Story: főzési játék IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod több token ▞▞▞
▞▞▞ Cooking My Story: főzési játék 2022 version ▞▞▞
Eddig a legjobb a stílusban.
😏😏😏😏😏😏😏😏
Szerintem ez a játék nagyon jó
miért nem működik 68 szint után??
A játék nem töltődik be, nem is lehet letölteni.
Egy lil ragacsos, de eddig rendben van, lil munkát igényel
Nagyszerű játék, de folyamatosan ragaszkodik mindenhez
Jo játék nagyon
Cooking My Story: 料理ゲーム アーケード jcuf
Ez a játék nagyon könnyű és egyszerű, de az idő annyival kevesebb Az idő kevesebb, mint a vásárlók 😀😀😀
Kicsit szeretem ezt a játékot korábban, de most A második világban a játék lef*gy, és nincs frissítés ebben a kérdésben. Most távolítsa el.
A frissítés óta használhatatlan. A pincér nem tud felszolgálni, minden a kezében marad. A játékból nem lehet kilépni sem. Javítsák ki, vagy állítsák vissza, úgy legalább jó volt. Köszönöm.
Jó jatek
Ha böjtölni akarsz, a játék lef*gy és lef*gy a játék közepén. Másodszorra nem engedi, hogy kenyérdobozban játszhassak.
Túl sok a késés, alig lehet játszani a lemaradás miatt
A Főzésnapló leütési változata! Ez a játék ugyanaz, mint a Cooking Diary. A Főzésnapló jobb és eredeti. Egy csillagot adok rá, mert mindent lemásoltak a naplóba/naplóba. Az elrendezés ugyanaz, a kerék, a boosterek, a bolt és a fő ötlet. A grafika gyenge minőségű, és az elemek felvétele eleinte nem könnyű. Az átvételhez meg kell érintenie a tételt a megfelelő helyen. Egyelőre nincsenek kombók, és nem is ajánlom a játékot. Letöltés: Főzőnapló
Ez egy rossz leütés a tejtermékemről, lomha, a háttérképek stb. csúnyák és nem illenek egymáshoz. Ez csak egy rossz leütés
Miért menthetem el a fejlődésemet Facebook Elvesztettem az elért eredményeimet és a hibákat is küldtem egy jegyet arról, hogy nem kaptam meg az 5-ös hírnevet a gofri étteremben, és mindent hoztam, ami hibás volt, és túl sok hibát akartak a játékfejlesztők, de nem tettek. Nem akarok időt szakítani a játékra a játék megjelenése óta. Láttam embereket panaszkodni a hibák miatt. Szeretnék 5-ös hírnevet és jutalmamat, amiért elértem. Küldtem egy jegyet, de még mindig nem sikerült javítani.
Suspects: Mobile Detective Abenteuer hvp
Ezt nem lehet betölteni
Milyen hülyeség volt, mielőtt kijavítottam, milyen hülye ez a játék most, én szolgálok, de egyetlen vásárló sem fogadja el, hülye fickó
Egyáltalán nem működik, folyamatosan lef*gy a lejátszás gombnál, majd kényszeríti a kilépést
Szeretek 0 csillagot adni, de az első részt elég könnyű átadni, de a másodikat biztosan és nevetségesen nehéz. Mint sokan, én is láttam, bármit is csinálsz, egyszerűen nem tudsz túllépni rajta. A történet elsősorban azért tetszett nekem, mert az úgynevezett mentor egyszerre volt arrogáns és egyértelmű favoritizmust mutatott. A tettei folyton kipihentek. A tervezési lehetőségek szörnyűek voltak, és a karakteredet sem tudod személyre szabni. Csak időpocsékolás. A Főzésnaplók sokkal jobbak.
A játékom nem nyílik meg a legutóbbi frissítés után. Épp most fejeztem be a kenyérsütő éttermet, és a játék összeomlott. Azt mutatja, hogy problémába ütközött, amikor megpróbálom megnyitni. Kérjük, mielőbb javítsa ki.
A játék lef*gyott, mielőtt a történet elkezdődött volna, még csak nem is tudott belépni a játékba!
Öt rajtról egy indításra váltottam, mert az alkalmazásom a minap teljesen leállt. Minden egyes alkalommal, amikor kinyitom, azonnal lef*gy, és nem tudok vele mit kezdeni.
Aniko kovacs Ambrusne. mindig le.szoktam ez.verzio online jatek tolteni.
Csak töltődik... várj 20 percet és próbáld ki majdnem 5-ször 😧😤
Kenyérdoboz étteremben lehetetlen átmenni a 23-as szinten, kevés az idő, túl lassan jönnek a vásárlók!!!
Na ez nagyon jó,állandóan az arcomba tolja lépjek be facebookon keresztül...belépek és vagy 100 gyémántom eltünt. Szeretném visszakapni 🥺 Azonkívül az összes fejlesztésem 40 valahányadik pályáról visszarakott a 2.-ra 😭
Szórakoztató, de hibák jelentkeznek, miután legyőzted ezt az 1 szintet, és ha egyszer nyersz, és lejár az idő, akkor ki kell lépned, hogy kijuss erről a szintről. Soha nem ér véget, amíg nem éri el az órát 00:00-kor, és egyetlen vásárló sem marad. Nincs hátra lépés az eltávolításhoz
Nem tudok játszani a popcorn boltban... a játék lef*gyott, eltávolították és újra telepítették, de nem működik
58. szint Mindent frissítettem, de a küszöb azt mondja, hogy frissítsem
Utálom ezeket a felméréseket, amelyek megzavarják a játékomat. Legyen feladat egy b o n u s válaszolni a kérdésekre, de tedd ezt a játék külön részeként. Ne zavarja a játékidőt.
Megvettem az összes fejlesztést és dekorációt a gofri étteremben, de 493/500-at mutat, ami annyira abszurd. Már nincs mit vásárolni. Nem tudom megszerezni a hírnévpontokat. Csak javítsa ki ezt a problémát
nem is tudtam játszani, fekete képernyő, amint rákattintok a lejátszáshoz.
Ez egy jó játék
Nem válaszol, nem szórakoztató. Nem lehet nem játszani ezt a játékot, és nem válaszol.
Szívesen játszottam volna ezzel a játékkal, de betöltés közben folyamatosan lef*gy. Nagyon csalódott
Nem tudok túllépni azon a részen, amely azt mondja, hogy adjon meg egy szakácsnevet, nem engedi beírni a szakácsnevemet
Ez a legrosszabb játék, nem szeretem ezt a játékot, mert nem nyit új feladatokat.dairmula cirkusz következő feladat nem jön hamarosan miért
A Waffle étteremben mindent frissítettem és befejeztem, de a hírnév szintje még mindig nem éri el az 5-öst. 492/500-at mutat. Kérem javasolja a megoldást! Felvettem a kapcsolatot a játéksegítséggel, de nem kaptam a megoldást. Eltávolítom a játékot, és nem fogok senkire hivatkozni.
Ez a játék nagyon szép
Szia és köszönöm, hogy elkészítetted, ezt a játékot nagyon élvezem, de mivel sok problémám van ezzel a játékkal, nem tudom frissíteni ezt a játékot, folytasd a tömegemet, kérlek javítsd ki. Legyen csodálatos nyaralásod.
Nincs céh..az események folyamatosan azt mondják, hamarosan jönnek, de soha nem jönnek..2 napból 3 nap lesz..3 napból 2 nap lett..de soha nem történik meg. És hol vannak a céhek, akikhez csatlakozni kell. Más nem játszik ezzel a játékkal?? És 5 után eljutok a buszpályaudvarig, és nem tudok tovább menni.?.....
Nem sikerült megváltoztatni a karakter nevét
A kenyérház 58. szintjén vagyok. Az 56. szint teljesítése után a frissítési állomás nem nyílt meg, és az 57. szint teljesítése közben a játék nem nyílik meg.
A játék folyamatosan összeomlik, el kellett távolítani