Post by aronflorgoogchi on Mar 6, 2022 9:46:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty glitch drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Warplane Inc Hills \u0026 WW2 plane 2022 version ▞▞▞
Některé věci nejsou přeložené, ale je to dobrá hra
Hra samotná je úžasná. I když při hraní na mém telefonu je to velmi závadné. Reklamy se po stisknutí tlačítka nevyskakují okamžitě. Polovina času vám také nedovolí zdvojnásobit peníze sledováním reklamy. Ale bude hrát 5 sekund přidat hned předtím?! Získání boosterů v nabídce těsně před hraním je přinejlepším 50% šance. Když stisknete tlačítko pro trysky nebo střely na polovinu času, neudělá nic. Poměr hry a reklam není dobrý. 90% šance na povinnou reklamu 5 sekund po hře
Hra se zdá zábavná, ale existuje mnoho reklam. Zahájení běhu trvá asi minutu nebo méně a téměř pokaždé, když se na jeho konci objeví reklama.
... /battalion-1944-odhalil-rocni-plan-obsahu-zdarma-484113 2020-05-05 monthly ... -letadylka-warplanes-ww2-dogfight-pripominaji-sve-vydani-trailerem-481437
Dobrá hra. Skvělé umělecké dílo, zábavná hra a stabilní tempo. Upgradování letadel není příliš těžké, ale také ne snadné. Jediný důvod, proč jsem hlasoval 4 hvězdičkami, je to, že ovládání joysticku ponechává hodně na přání, pokud jde o přistání/přistání s nárazem/celkové manévrování, a schopnost pohybovat tlačítky pro střelbu a bombardování by byla velmi užitečná. Přišel jsem do této hry s očekáváním mnohem méně a zatím je na seznamu mých oblíbených mobilních her.
Podle hodnocení to vypadá dobře, ale pokaždé, když spustím tutoriál, spadne, odinstaloval jsem hru, myslel jsem si, že to bylo kvůli nízké paměti, ale stále se to zhroutilo Odinstaloval jsem jinou, stále to nefungovalo. Opravte to prosím
Skvělá hra chvilku mi trvalo zviknout si na ovládání ale hraje se dobře
Warplane Inc. Война & Самолеты Екшн hoe
At the end of March one of our planes will set off on ... It has been 10 years, since the Czech company MPM-Quality ... Amid the sand hills,.
Dobrá hra I Just love to Hraní této hry je příliš snadné. Díky tvůrcům hry.
Velmi dobrá hra.
Až na to ovládání je to chytlavá hra.
Skvělá hra, miluji letadla a způsob, jakým fungují. Jedna věc, která mě děsí, je ten medvídek na úrovni. K dokončení potřebujete trochu broušení. Některé položky jsou v ruštině nebo tak něco a nemohu přečíst popis položky.
Něco je ve hře špatně!! Ovládání a grafika jsou velmi špatné😂
Velice dobrá hra. Doporučuji
Snižuji toto hodnocení. Protivzdušná obrana je velmi neohrabaná. Je to příjemné, ale z mnoha důvodů frustrující. Dobře, řekněme, že opětovné načtení bude trvat dlouho. Některá letadla však odnesou atomovku, i když jsou v plamenech. Dokonce i to, že jdou vedle nich, není nic. Pak je tu ovládací panel. Blokuje levou spodní část.
Hra tím trpí, protože vybírá špatné letadlo nebo vám nahrává letadlo, které jste si nevybrali. Uvádí také 100% dokončení, když havarujete na přistávací dráze.. Což BTW je selhání a nepostoupíte, takže 100% je nesprávných. Pokud by se tyto chyby podařilo opravit, zbyla by brilantně náročná protiválečná... Válečná hra
Tato hra je velmi otravná ze dvou důvodů, za prvé, zdá se, že vychází z velkého štěstí, protože jsem mohl udělat něco dvakrát úplně stejně jako poprvé, ale jednou se mi podaří projít náročnou částí, ale příště vybuchnu ve vzduchu. Za druhé, proč moje letadlo vzplane, když perfektně přistanu. To je ono, ale celkově je to dobrá hra.
Důvody, proč jsem tomu dal 2 hvězdičky, jsou: I) Některá vylepšení nejsou v angličtině, ale v ruštině, ale zvykli byste si na to, co jsou vylepšení zamýšlena, protože problém nastane, až když dostanete své 2. letadlo. II) Po získání mého 3. letadla jsem si s ním pohrál a odhlásil se. Když jsem se vrátil, z nějakých neznámých důvodů jsem ztratil veškerý svůj postup odemykání 3. letadla a že jsem zpět na Checkpointu 1 ve svém 2. letadle. Umělecké dílo 7/10 Hratelnost 8,5/10 Příběh 6,5/10 Zvuk 7/10
Warplane Inc Hills & WW2 plane მძაფრსიუჟეტიანი lvf
Tato hra je velká zábavná
Zábavná hra a zajímavý příběh vás také nebombarduje reklamami
Az moc slozite jinak vse ok!
Ani nemůžu říct, jak moc mě to bavilo, hlavně ten konec. Bylo to velmi dojemné, celý příběh hry, jak postupujete, grafika dělá vše emocionálnější a skutečnější, opravdu vás do toho vtáhne. Samotná hra je také super zábavná a rychle se učí, rozhodně doporučuji hrát. 10\10.
Někde je tady dobrá hra, jakmile změníte ovládání hry na svalovou paměť.
Joystick potřebuje lepší dotykové pole. Doba, po kterou se snažím pohnout letadlem, ale nemůžu, protože jsem se nedotkl přesného místa joysticku, je příliš vysoká.
Jaké jsou ovládací prvky.Je tak trochu důležité vědět, jak používat letadlo, než budete požádáni o přistání. Zapomeň na to, jsem mimo.
Víborná hra mě se líbí (není to fake recenze)
Nejhorší hra vůbec ti nefunguje chci přistát dělám vše co je v tutoriálu ale ono nic ono to nepřistane ono to rovnou vybouchne
Super hra miluju...ale třeba přistávání tak letadlo vybuchne když je to jen malinko tvrdší přistání což je nerealistické. Ale jinak supr a vím že si můžu zapnout lehčí mód ale to potom to letadlo vybuchne hodně těžce takže taky nerealistické. Ale pořád 5 hvězd protože ta hra je prostě skvělá!
Warplane Inc Hills & WW2 plane მძაფრსიუჟეტიანი lvf
Jedna z nejlepších her pro Android, co jsem hrál. Skvělý postup a dobrý výběr letadel. Určitě bych to doporučil.
Dobrá hra, ale jsem úplně zmatený z toho, co se počítá jako zabití jednou ranou i v plně vylepšených letadlech. Zdá se, že vaše letadlo dokáže unést stovky kulometů AA v jednom běhu, pak v dalším spontánně explodujete, protože jediné kolo prošlo vaším pancířem jako po másle. A teď svaté reklamy uhhh
Příliš mnoho reklam.
Příšerné ovládání... Chce to víc práce, aby to bylo plynulé
Strašná hra.. vytvořená pro 10leté děti
Cytoid: A Community Rhythm Game Musikk zdkz
Je to opravdu zábavná hra, ale na výběr není tolik různých letadel a kampaň opravdu přináší výzvu, která se mi moc líbí, ale našel jsem chybu, kdy nemohu ovládat letadlo, i když jsem neletěl. poškození, jinak je to opravdu zábavná hra, doporučuji to každému, kdo má rád výzvy.
Testoval jsem teorii několikrát a zjistil jsem, že pokaždé, když dosáhnete kontrolního bodu a vstoupíte do země, joystick se zhroutí a vy havarujete, takže budete muset úplně restartovat. Kampaň je v pořádku, jen si přeji, abyste mohli hrát jiné režimy, aniž byste je museli po hraní kampaně odemykat. Kromě těch směšných problémů to není TAK špatné.
Krásná. Nikdy jsem si nemyslel, že dnes budou nějaké dobré mobilní hry, dobře jsi mi dokázal, že se mýlím.